CombsJáték leírása: 

Logikai játék, amelyben úgy kell forgatnod a kockákat, hogy több, mint 3 egyforma színű érintkezzen egymással.Legjobb zuhatagos játékok - TOP10

kép A zuhatag játék leírása
Candy Crush Cukorkás cserélgetős játék a Candy Crush

Már a világ egyik legnépszerűbb cserélgetős, párosítós, hármasítós vagy más néven zuhatagos játéka a Candy Crush, amely ugyan sokban nem különbözik műfajának társaitól, mégis a színes cukorkák látványa mindenkit azonnal elvarázsol.

The Rise of Atlantis Rise of Atlantis zuhatagos játék

Kicsit addiktív és nem kevésbé izgalmas zuhatag játék a The Rise of Atlantis, amelyben szokás szerint úgy kell pakolgatni a figurákat, hogy legalább 3 db vízszintesen vagy függőlegesen egymás mellé kerüljön. Szép grafika és élvezetes játékmenet jellemzi ezt a logikai játékot.

Treasure Hunt Treasure Hunt

Értékes aranyeszközöket, drágaköveket és egyéb drágaságokat kell cserélgetned a táblán úgy, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön.

Galactic Gems Galactic Gems zuhatag játékok

Cserélgesd úgy a figurákat, hogy vízszintesen vagy függőlegesen három vagy annál több egymás mellé kerüljön ebben az izgalmas ingyenes online zuhatag játékban.

Treasure Pyramid Treasure Pyramid zuhatag játékok

Cserélgesd úgy az egyes figurákat hieroglifákat a játékban, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön a Treasure Pyramid játékban.

1001 Arabian Nights 7 cserélgetős játékok

Kulcsokat kell szabaddá tenned ebben a hagyományos online zuhatagjátékban, amelyben persze figurákat kell cserélgetned úgy, hogy három vagy annál több egyforma valamilyen módon egymás mellé kerüljön. Közben pedig az 1001 éjszaka meséi megelevenednek előtted.

Jungle Magic Jungle Magic zuhatag játékok

Klasszikus zuhatag játék, amelyben egy perced van arra, hogy eltüntesd a pályáról a gyémántokat!

Egyptian Tomb 2 Egyptian Tomb 2 zuhatag játékok

Többféle játékmódban játszható ingyenes online zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetned a figurákat, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön.

Azkend Azkend zuhatag játékok

Nagyon népszerű ingyenes online zuhatag játék az Azkend amelyben egyre több egymással érintkező elemet kell kijelölnöd és eltüntetned azokat a pályáról

Cradle of Rome Zuhatag játékok - Cardle of Rome

Hagyományos ingyenes online zuhatag játék a Cradle of Rome, amelyben a feladatod szokás szerint legalább három egyforma figura egymás mellé helyezése vízszintesen vagy függőlegesen. Szép grafika és nagyon izgalmas játékmenet jellemzi ezt a remek zuhatag játékot.