BiomassJáték leírása: 

Kicsit eltérő típusú zuhatag játék, amelyben azokat a blokkokat kell kijelölnöd azaz azokra a részekre kattintani, ahol a legtöbb ugyanolyan színű elem találkozik (érintkezik) egymással.Legjobb zuhatagos játékok - TOP10

kép A zuhatag játék leírása
The Rise of Atlantis Rise of Atlantis zuhatagos játék

Kicsit addiktív és nem kevésbé izgalmas zuhatag játék a The Rise of Atlantis, amelyben szokás szerint úgy kell pakolgatni a figurákat, hogy legalább 3 db vízszintesen vagy függőlegesen egymás mellé kerüljön. Szép grafika és élvezetes játékmenet jellemzi ezt a logikai játékot.

Treasure Hunt Treasure Hunt

Értékes aranyeszközöket, drágaköveket és egyéb drágaságokat kell cserélgetned a táblán úgy, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön.

Candy Crush Cukorkás cserélgetős játék a Candy Crush

Már a világ egyik legnépszerűbb cserélgetős, párosítós, hármasítós vagy más néven zuhatagos játéka a Candy Crush, amely ugyan sokban nem különbözik műfajának társaitól, mégis a színes cukorkák látványa mindenkit azonnal elvarázsol.

Galactic Gems Galactic Gems zuhatag játékok

Cserélgesd úgy a figurákat, hogy vízszintesen vagy függőlegesen három vagy annál több egymás mellé kerüljön ebben az izgalmas ingyenes online zuhatag játékban.

Treasure Pyramid Treasure Pyramid zuhatag játékok

Cserélgesd úgy az egyes figurákat hieroglifákat a játékban, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön a Treasure Pyramid játékban.

Jungle Magic Jungle Magic zuhatag játékok

Klasszikus zuhatag játék, amelyben egy perced van arra, hogy eltüntesd a pályáról a gyémántokat!

Egyptian Tomb 2 Egyptian Tomb 2 zuhatag játékok

Többféle játékmódban játszható ingyenes online zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetned a figurákat, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön.

Azkend Azkend zuhatag játékok

Nagyon népszerű ingyenes online zuhatag játék az Azkend amelyben egyre több egymással érintkező elemet kell kijelölnöd és eltüntetned azokat a pályáról

Cradle of Rome Zuhatag játékok - Cardle of Rome

Hagyományos ingyenes online zuhatag játék a Cradle of Rome, amelyben a feladatod szokás szerint legalább három egyforma figura egymás mellé helyezése vízszintesen vagy függőlegesen. Szép grafika és nagyon izgalmas játékmenet jellemzi ezt a remek zuhatag játékot.

Kit and Ellis Kit and Ellis zuhatag játékok

Fogj meg az alul futó alakzatokból egyet és tedd oda, ahol már van két azonos társa egymás mellett, vagy alatt ebben a hagyományos ingyenes online zuhatag játékban.